Ivar's Homepage

Na drie weken proberen ben ik op 6 April 2012 weer terug gegaan naar het asiel. Het wou niet klikken met Bajka, en ik luister alleen naar mijn baasjes. Mijn baasjes vonden het heel erg, want ik was ook heel lief, maar ze moesten voor Bajka kiezen, al missen mijn baasjes me nog erg. Bajka heeft mij niet gemist en is niet meer gestrest, dus het is beter zo. Paul en Simone hopen dat ik een liefdevole plaats vind.

Ik ben een reutje van het Ras: Kuvasz (kuvaszvereniging), en ben waarschijnlijk in 2010 geboren in Belgie.
Ik ben een Hongaarse Kuvasz, terwijl Bajka een Slowaakse kuvasz is. De kuvasz (wikipedia) is een van oorsprong Hongaarse herdershond.

Ik luister nog niet zo goed naar mijn naam en mijn baasje vindt dat moeilijk dus vanaf nu heet ik Ivar, dat is voor hem makkelijker.

Op 17 Maart 2012 is Bajka wezen kijken of wij samen klikken, en ik ben toen met haar mee gegaan. Ik woonde tijdelijk in Dierenasiel Het Blauwe Kruis, in Wommelgem, bij Antwerpen.

Zo stond ik op de website van het asiel.


Eigenlijk ben ik heel lief en aanhankelijk, maar naar andere grote reutjes wil ik wel eens stoer doen. Maar ik ben een grote knuffelhond, die er gewoon altijd bij wil zijn.

De eerste dag samen met Bajka (tv kijken):

TODO nieuwe fotos :)


Terug naar de Paul & Simone site webpage. Interne link.
Of naar Paul's PLJ webpage. Interne link.