Bajka's Homepage

Na 13 jaar en 4maanden is Bajka op de ochtend van 7 Januari 2022 overleden, en thuis ingeslapen. Ik ben 13 en 4 maanden oud geworden en ruim 11 jar bij Paul en Simone geweest. Eerst met Balou, toen met Robbie en later nog Suus erbij. Robbie moet het stokje nu overnemen naar die wordt volgende week 10jaar dus zal het nu moeten kunnen.

Ik ben een vrouwtje van het Ras: Kuvasz (kuvaszvereniging), en ben op 21-8-2008 geboren ergens in Slowakije.
Ik ben een Slowaakse Kuvasz (Slovenski Cuvac), terwijl Ivar een echte Hongaarse kuvasz is. De kuvasz (wikipedia) is een van oorsprong Hongaarse herdershond.

Op zondag 19 december 2010 is Balou wezen kijken of wij samen klikken, en ik ben toen met hem mee gegaan. Ik woonde tijdelijk in Dierenasiel Het Blauwe Kruis, in Wommelgem, bij Antwerpen.

Het was fantastisch met Balou. En ik kon eindelijk druk doen en buiten rennen. Na een half jaar had ik mijn pubertijd ingehaald en werd ik rustiger. Nu Balou is overleden mis ik hem heel erg. Maar van Ivar werd ik weer onrustig en daar had ik geen vriendje aan. Maar nu met Robbie moets ik echt voor hem zorgen, en ben ik soms te streng. Nu robbie groter is is alles ok. Mijn baasjes vinden mij nu een rustigere lieve hond.


Zo stond ik op de website van het asiel.

Ook ik moest meteen (4 januari) op cursus bij juffrouw Veronica. Dat is erg intensief (3x week), maar Balou en Kaija moesten ook. Die zijn zelfs samen op vervolgcursus geweest. Ondanks dat alles wat vreemd en eng was heb ik toch mijn diploma gehaald (31 januari 2011) en heb ik de eerste stap richting zelfstandig leren gezet.


TODO nieuwe fotos, van vakantie en mijn volle vacht :)Terug naar de Paul & Simone site webpage. Interne link.
Of naar Paul's PLJ webpage. Interne link.