Onze voormalige Pickup Camper!


Hij is (helaas) verkocht, omdat ht niet meer paste met de honden. Het voordeel van de camper is dat je snel kunt vertrekken omdat je weinig hoeft af te breken, zoals bij met de tent weg gaan. Maar de honden passen niet in de camper en een voortent opzetten en afbreken is weer tijdrovend. Vandaar dat we de laatste 2 jaar vanwege de honden met de tent op vakantie zijn geweest. Onze tent is nu versleten dus er met iets nieuws komen. Op de caravan salon 2009 in duseldorf hebben we een 3dog vouwwagen gezien die snel opzet en afbreekt met ruimte voor de honden en dat zou een goed compromis zijn. Vandaar dat de camper is verkocht.

dag dag camper!


OPEL CAMPO 4x2 Pick-up Dubbele Cabine, 2.5 ISUZU Diesel, met TRAMP afzet camper unit. Het gaat niet hard maar je komt er wel:) hard genoeg nou hij weer in gebruik is. Het bevalt redelijk goed, maar vanwege de inentingen van Balou hebben we em dit jaar niet gebruikt tijdens de zomer vakantie. Vanwege de wegebelasting staat ie nu geschorst in de tuin.

Zo begon het:

2003 in Zweden2005 in Canada (Northern lite truckcamper)

Als het blijft bevallen zullen we tzt de pickup vervangen voor een moderne 4x4 en airco.

Ik droom van een Ford F250/350 Crew Cabine Lariat 4x4 turbo diesel met Tischer 305 unit: Simone lijkt een campeerbus (zoals een Pössl 2Win) wel wat:
Ford F350 Tischer 305 unit
maar de staatsloterij laat op zich wachten;^).


2009

Weer naar zweden op vakantie, en weer met de tent ivm de honden en gebrek aan airco in de campo en kapote koppeling die geld gaat kosten. Nu de tent versleten is na de vakantie, wordt het tijd voor iets nieuws en we hebben de camper verkocht om plaats te maken voor -waarschijnlijk- een vouwwagen.


2008

In het voorjaar met Balou naar Opa & Oma op de boot geweest, en zwart gecampeerd op de jachthaven. Vanwege de inentingen van Balou, en de komst van Balou hebben we em dit jaar niet gebruikt tijdens de zomer vakantie.

We hebben al een extra voorluifel en tweede zijkant gehaald zodat Balou vrij ligt. Balou kan mee op de plaats van de achterbank die we al hadden verwijderd. We zijn ook al op Zweedse les geweest.
Helaas voor de camper, in de zomer met de tent op vakantie geweest in oostenrijk omdat er ondertusen nog een hond bij is, en de bergen daar te stijl voor ons oudebeestje.


2007

Zomer 2007 Naar de Noord Kaap en terug (vanuit Eindhoven). Op wat accu / v-snaar problemen in Nederland, en camper unit bevestiging problemen midden in lapland na, werd het steeds leuker, en ging de oude auto steeds beter rijden. Bij elkaar 7200km en voornamelijk mooi weer. In eerste instantie zouden we naar zuid zweden gaan, maar toen dat best lekker ging, werd dat midden zweden, finland, pool cirkel, noord kaap, en de hele 45 terug vanaf de finse grens. Dit was de laatste keer dat de hond niet mee was dus konden we lange dagen rijden. Balou heeft bij Opa & Oma gelogeerd.
Onze (eigen fotos vakantie kaart
We hebben een opberg bak achter op het fietsen rek voor de extra bergruimte, en een luifel met 1 zijpanel tegen regen.


2006

Helaas vanwege de verhuizing nog geen Zweden reis deze zomer (2006). Maar wel op proef een lang weekend naar de veluwe. We besluiten dat de unit bevalt, dus deze winter kunnen we wat aanpassingen gaan maken, voor volgende zomer naar Zweden. We willen oa. 220v stekker binnen(done), een verhoogt toilet(done), kussen overtrekken, een mechanische water pomp en een luifel(done). Ook een goede auto radio zal er moeten komen (done).

Uitproberen, een lang weekend in de Veluwe. Eerst op de camping in het park Hoge Veluwe, later op camping beek en hei waar we de ANWB heide route hebben gefietst.
hoge veluwe camping hoenderloo,woon kant, view image for 1024x768
hoge veluwe camping hoenderloo,woon kant, view image for 1024x768

hoge veluwe camping hoenderloo,andere kant, view image for 1024x768
hoge veluwe camping hoenderloo,andere kant, view image for 1024x768

beek en hei, view image for 1024x768
beek en hei, view image for 1024x768

hogeveluwe Hubertus huis-Berlage, view image for 1024x768
hogeveluwe Hubertus huis-Berlage, view image for 1024x768

thuis onder de kersenboom
Bij het nieuw huis staat ie gewoon onder de kerseboom in de tuin.


Januari 2006 opgehaald en thuis bij oude huis voor de deur:


2005

In December bij de garage, aankoop:





Zoals de sticker zegt zullen wij er dadelijk mee naar moose-country zweden gaan:)