Balou's HomepageOp 3 Maart 2012 om 12:30 is Balou, met wat hulp van de dierenarts, voor de laatste keer ingeslapen. Zijn hart was te zwak en hij was op.
Ter herinnering is hier zijn Fotoboek.

Hallo, mag ik me even voor stellen: ik ben Balou de nieuwe huisgenoot van Simone, Paul, en de katten Sammy en Meneer Miep en tegenwoordig Kaija.
Ik ben 21-3-2007 bij hun komen wonen, de eerst 3 maandjes waren ze op proef maar ik ben maar gebleven.
Ik ga (bijna) overal mee naar toe, kijk oa even bij het Outdoor Cooking waar ik mee naar toe ga. Ik ga sinds kort zelfs mee naar de boot van oma en opa.
Ik heb een eigen hok op het terras dat nu (voor mij) overkapt is, zodat ik droog kan blijven, maar dat doe ik niet altijd, want ik vind regen of sneeuw niet erg.

Ik Igor Balou v/d Ekamphoeve ben een zwarte Newfoundlander Reu, geboren 20-6-2004.

Af en toe ga ik met Jiggle een vrouwtjes New Foundlander wandelen, of speel ik met Floor op het veld.

Ook al luister ik nog niet zo goed naar mijn naam, ik loop steeds vaker los, zonder al te vaak achter de konijnen, eekhoorns, eenden en duiven aan te gaan. Gelukkig ligt er een Bos met ven en nieuw wandelpad om de hoek. Bij het restaurant mag ik niet naar binnen, maar op het terras mag ik wel mee, al vind ik de kip in de ren nog te interesant.

Ik ben eerst naar de basis cursus op de Martin Gaus honden school in Eindhoven geweest, zodat mijn baasjes allebei dezelfde commandos geven. Later nadat Kaija was gekomen en ook geslaagd was voor haar basis cursus, hebben we samen de vervolg cursus 1 gedaan. Ook de vuurwerk training heeft goed geholpen en ik heb oudjaar goed doorstaan.

Terug naar de Paul & Simone site webpage. Interne link

Buiten in mijn stoel:
Ik lig op alles:
Bezoek en BBQ op het(mijn) terras, mei 2008:


Mee met de boot (van Opa & Oma) voorjaar 2008:


Met Mijn Knuffel Smurf:
In de kamer ligt mijn eigen mat en mand met honden spullen en speeltjes.


Mee met outdoorcooking (okt 2007):


In de rozen:


Binnen voor de bank:
Mijn "vriendje Meneer Miep is binnenshuis de baas, en dan krijg ik een klauw naar mijn kop. Buiten heb ik de ruimte om em op de schutting te jagen:)

Mijn eerste foto's, waar mijn vrouwtje voor ging:


Terug naar de Paul & Simone site webpage. Interne link.
Of naar Paul's PLJ webpage. Interne link.